JILL FRANKLIN

JILL FRANKLIN

JILL FRANKLIN
More ideas from JILL
A Renovated, Midcentury Glass-and-Steel House in New York Asks $2.45M - Photo 1 of 9 -

A Renovated, Midcentury Glass-and-Steel House in New York Asks $2.45M - Photo 1 of 9 -

Mexico City architects Ambrosi | Etchegaray installed a 150,000-liter water tank that holds rainwater in this eco-friendly holiday home in Tepoztlán, xxx. The water in the tank is heated solar energy when the water for the showers and pools require heating.

Dwell - 10 Modern Vacation Homes in Mexico That Guarantee an Epic Escape - Photo 11 of 11

This family beach home in The Hamptons hamlet of Montauk is equipped with sustainable features such as a prefabricated foundation, a geothermal heating and cooling system are buried below ground and nontoxic finishes.

Once you determine the main elements of the kitchen, it’s time to think of the finishing touches. Photo by Ty Cole.

Home Plan 48 / HOMEPW14790 - 3,278 Square Feet, 4 Bedroom 3 Bathroom Prairie Home with

courtyard floor plan - "guest suite" and "living room" an unnecessary. "gallery" also excessive - change to foyer. Would have to find a way to shift remaining space to keep original shape of plan. Love the great room looking over the courtyard.

Maury Strong makes coffee in the kitchen of the 2,400-square-foot bungalow she renovated <br>with her husband, Ron Caron.The overall light palette includes white Caesarstone countertops <br>and limestone floors. The Bacco stools were purchased through Design Within Reach’s eBay outlet.

A 1953 modern home by Curtis and Davis in New Orleans’s Lakeshore neighborhood proved too tempting to pass up for veteran renovators Maury Strong, a film producer with an A-list client roster, and Ron Caron, a public school teacher.

A globetrotting couple rebuild a Katrina-damaged residence by a famous midcentury New Orleans firm—on the very street where one of them grew up.

To revive the original architects’ vision, studioWTA restored a four-foot roof overhang above a wall of La Cantina sliders. The shade helps limit solar gain, while a pool by Evans Lighter Landscape Architecture provides respite on sweltering summer days.