More ideas from Shane
This fully landscaped backyard has had the space split up into various sections, like dining, socialising, and resting. Along one side of the backyard, is a wood bench, that almost runs the entire length of the space.

This fully landscaped backyard has had the space split up into various sections, like dining, socialising, and resting.

see though house

Cool Little Home Office Design Seaview Avenue house by Melbourne architects Jackson Clement Burrows Building of the Year Interiors: Fr.

Stuyts realisatie , free Willy in ceder // tuinwand

Detail ''Free Willy'' houten geveldelen in ceder

INTERIOR OAK FRAME WALL REVEAL - Google Search

enochliew: “ Concrete Box House by Robertson Design A pivoting door swings open on a steel bar-stock frame to reveal a courtyard and the dining room beyond.