Explore North West, Sustainability, and more!

Explore related topics

Private house on Architizer

The Studio's work, questioning the boundary between Art and Architecture, provides engaging and innovative living space with the highest sustainability stand.

John Pawson | Claudio Silvestrin

Neuendorf villa Majorca

Neuendorf villa, Mallorca, Spain designed in collaboration by Claudio Silvestrin and John Pawson

Not-So-Green Giants: The verdict on One World Trade...  Read More :  http://www.studioaflo.com/decorating-ideas/not-so-green-giants-the-verdict-on-one-world-trade/  #Giants, #NotSoGreen, #Trade, #Verdict, #World

Not-So-Green Giants: The verdict on One World Trade... Read More : http://www.studioaflo.com/decorating-ideas/not-so-green-giants-the-verdict-on-one-world-trade/ #Giants, #NotSoGreen, #Trade, #Verdict, #World

SlrSrf,© Benny Chan /  Fotoworks

Gallery of SlrSrf / Open Source Architecture - 7

a renovation of Seattle loft / by SHED Architecture & Design

Stunning Loft Transformation in Seattle

Capitol Hill Loft, located in Seattle’s vibrant Capitol Hill neighborhood, is a custom crafted remodel of an urban loft. The award-winning 1310 East Union Building originally designed by the Miller Hull Partnership.

Resultado de imagen para decorar apartamento tipo estudio un solo ambiente

Inspiring Open Plan Studio Apartment Design With Beautiful Design Type Idea : Beautiful Renderings Open Plan Studio Apartment With Black Sof.

Spain

Диагональные апартаменты в Барселоне, Испания

Pallet Garden Chair with drawers

Pallet Corner Seat

A nice garden chair with two drawers included and made from a recycled wooden EPAL pallet. [symple_toggle title="More information" state="closed"] Submitted by: Ioannis Vasilikos !

Shefali Balwani, une indienne et Robert Verrijt, un hollandais, ont fondé en 2006 à Bombay, leur studio d’architecture et d’architecture d'intérieur « Arch

The Riparian House par Architecture Brio

Uma base de alvenaria (porão) ajudou a nivelar o pequeno aclive do terreno. Dessa forma,o piso térreo começa 1,10 m acima da garagem, e a cozinha está integrada ao jardim dos fundos (foto acima). Os demais andares, como o solário, no último pavimento, ficam bem acima da rua, com vista primorosa.

Blocos: a estrutura fica à vista

Uma base de alvenaria (porão) ajudou a nivelar o pequeno aclive do terreno. Dessa forma,o piso térreo começa 1,10 m acima da garagem, e a cozinha está integrada ao jardim dos fundos (foto acima). Os demais andares, como o solário, no último pavimento, ficam bem acima da rua, com vista primorosa.

Pinterest
Search