Sammy Frame
More ideas from Sammy
Eaves to shade windows in summer and allow sun in winter

The roof. The Nest - The roof rakes north to south to admit light without overshadowing the neighbours, In renovating a Melbourne bungalow, Zen Architects considers efficiency and sustainability, as well as the neighbouring aspect.

Artists Studio, Thornbury, 2014 - Chan Architecture #privatehouse

Built by Chan Architecture in Thornbury, Australia with date Images by Folded Bird Photography. This project is an artist& studio in the backyard of an existing house in Thornbury, which was done in collaboration.

Inner Sandy Bay 2011 / MGArchitects

We were delighted to deliver this low budget timber clad house for these young enthusiastic clients. Significant heritage area constraints created a point of departure for this off-centre pitched roof building.